amerikanka-pid-chas-remontu-znayshla-mayzhe-100-richnu-skhovanku-iz-alkogolem

Американка під час ремонту знайшла майже 100-річну схованку із алкоголем

 • 11300 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Мешканка міста Сіетл (штат Вашингтон, США) Дженна Волден випадково виявила у стінах свого старого будинку алкогольний сховок часів "сухого закону", передає УНН із посиланням на Kiro7.com.

Американка готувала свій будинок до продажу, і затіяла невеликий ремонт. Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики зі спиртним. Деякі пляшки зберегли маркування, що вказує, що випивка була розлита у 1933 році.

Жінка каже, що це алкоголь часів "сухого закону", який діяв у США з 1920 по 1933 рік.

Спиртне було розлито у різні тари, у тому числі і у скляні пляшки з-під кетчупу. За словами американки, це було домашнє пиво.

Жінка наважилася відкоркувати пляшку раритетного напою і влаштувати дегустацію. За її словами, напій на смак нагадує сидр, тільки з дуже різким запахом оцту.

Відзначається, що історична знахідка перейде до рук нових власників будинку.

Нагадаємо, згідно із висновками аналітиків GlobalData, через "ковід" люди стали пити більше алкоголю вдома. Викликана така тенденція періодом повного закриття барів і кафе. Отже, за час суворого карантину, споживач "звик" обходиться без таких закладів і споживати бажані алкогольні напої у домашніх умовах.

При цьому, експерти вважають, що така тенденція зберігатиметься. І виробникам спиртного доведеться випускати все більше варіацій готових алкогольних коктейлів, здатних "замінити" барне дозвілля.

Також нагадаємо, що на українському ринку вже з'явилися такі напої від вітчизняних виробників.

Мова про газовані слабоалкогольні коктейлі незвичного кольору і з різними смаками.

Українські Національні Новини

Суспільство