amerikanka-vitratit-vigrash-u-lotereyu-na-pogashennya-kreditu

Американка витратить виграш у лотерею на погашення кредиту

 • 8994 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Мешканка міста Вілмінгтон виграла в лотерею 225,6 тис. дол. Про це повідомляє WECT-TV 6, передає УНН.

Завдяки виграшу переможниця лотереї "планує здійснити свою мрію" - погасити кредит.

З вирахуванням необхідних державних і федеральних податкових утримань, американка забрала додому 156,8 тис. дол.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї і вже 2 - в 2018 році.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки у різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство