amerikanska-birzha-nasdaq-pripinit-robotu-z-rezidentami-z-rosiyi-z-29-kvitnya-zmi

Американська біржа Nasdaq припинить роботу з резидентами з росії з 29 квітня - ЗМІ

 • 180011 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. З 29 квітня американська біржа Nasdaq, що спеціалізується на акціях високотехнологічних компаній, припинить роботу із резидентами з російської федерації. Про це УНН повідомляє з посиланням на “Хабр”і телеграм-канал Nexta.

Цитата

“З 29 квітня Nasdaq закриває доступ для російських резидентів. Сама біржа цієї інформації офіційно не повідомила. Експерти вважають, що обмеження торкнеться всіх брокерів, які працюють з біржами Nasdaq у США та країнах Північної Європи”, – пише відомство.

Деталі

Телеграм-канал Nexta опублікував скріншот повідомлення від Saxo Bank, в якому йдеться про те, що клієнти, які проживають у росії, більше не матимуть доступу до ринкових даних або даних із затримкою з бірж Nasdaq в США та країнах Північної Європи, якщо на рахунку відсутня позиція, що торгується на зазначених позиціях.

Повідомляється, що наприкінці лютого американські біржі NYSE та Nasdaq призупинили торги російськими паперами через санкції США. На початку березня Лондонська фондова біржа LSE також призупинила допуск паперів російських компаній до торгів.

Додамо

Як повідомляв УНН, найбільша криптобіржа світу Binance обмежить доступ користувачам з росії.

Українські Національні Новини

Економіка