amerikanska-kompaniya-trident-yaka-planuye-investuvati-v-ukrayinu-uspishno-zavershila-torgivlyu-aktsiyami

Американська компанія Trident, яка планує інвестувати в Україну, успішно завершила торгівлю акціями

 • 5117 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Американська компанія Trident Acquisitions Corp 5 червня оголосила про закриття оголошеної раніше своєї публічної пропозиції на біржі NASDAQ, передає УНН з посиланням прес-реліз компанії.

У компанії повідомили, що зуміли реалізувати більше двох з половиною мільйонів "додаткових юнітів за ціною 10 доларів кожен".

Таким чином, загальна капіталізація Trident перевищила 253 млн доларів США.

Відзначимо, що творцем Trident Acquisitions Corp є екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, який в 2014 році вимушено покинув Росію.

Вихід компанії на американську біржу відбувся 30 травня.

Trident Acquisitions Corp має штаб-квартиру в Нью-Йорку і має намір здійснювати інвестиції в сферу природних ресурсів, енергетики, а також видобутку нафти і газу, зокрема і на території України.

За словами І.Пономарьова, основна ідея компанії полягає в принесенні американського капіталу і технологій в східноєвропейські проекти природних ресурсів.

"Пріоритетна увага Trident приділятиме проектам на території України. Чому для інвестицій обрана Україна? Я переконаний, що сучасна Україна - одна з найбільш економічно недооцінених країн світу. Війна з Росією, відсутність розвинених інвестиційних механізмів і внутрішнього фондового ринку відсікають від країни цілий пласт інвесторів, які могли б принести в національну економіку значущі інвестиційні ресурси. Trident стане першою компанією, що торгується на NASDAQ, що спирається переважно на український промисловий потенціал", - раніше прокоментував Пономарьов.

Українські Національні Новини

Економіка