amerikanskikh-turistiv-oshtrafuvali-na-800-yevro-za-te-scho-voni-pronikli-v-kolizey-zaradi-piva

Американських туристів оштрафували на 800 євро за те, що вони проникли в Колізей заради пива

 • 25586 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Двох американських туристів оштрафували за те, що вони проникли в Колізей, щоб отримати задоволення від пива в давньоримському амфітеатрі. Про це пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Пара, віком 24 та 25 років, піднялася на другий ярус монумента рано вранці понеділка. Близько 5:30 їх помітив перехожий, який сповістив поліцію, розмовляючими за напоями. Незрозуміло, як їм вдалося потрапити до пам’ятника, який закривається для публіки о 16.30.

Зловмисники сказали поліції, що вони "просто пили пиво", повідомляє італійська преса, але офіцери оштрафували їх на 800 євро за незаконне проникнення на археологічні розкопки.

Доповнення

Колізей часто стає мішенню для тих, хто хоче залишити свій слід на історичній пам'ятці. Пошкодження 2000-річної споруди суворо заборонено, інструкція підкріплена вивісками навколо пам’ятника, і карається до року в’язниці та штрафом близько 2 000 євро. Але не кожен турист приймає це до уваги.

У вересні минулого року, 32-річний чоловік з Ірландії був спійманий за вирізанням своїх ініціалів на стовпі на першому рівні Колізею, а 14-річну німецьку дівчину спіймали на тим самим заняттям через місяць.

Такі порушення були більш частими до пандемії коронавірусу, коли Колізей, побудований за імператора Тита в 80 році нашої ери, приймав близько 6 мільйонів відвідувачів на рік.

У Венеції є схожі проблеми: поліція міста-лагуни відновила обмежувальні заходи для туристів. У червні французького відвідувача оштрафували на 150 євро за те, що він катався вздовж Гранд-каналу на своїй дошці для веслування, а дві німецькі жінки заплатити по 250 євро штрафу за засмагання в бікіні біля церкви Сан-Стає.

Українські Національні Новини

Новини Світу