amerikanskiy-dalekobiynik-pridbaye-porshe-pislya-vigrashu-v-lotereyu

Американський далекобійник придбає Porshe після виграшу в лотерею

 • 19991 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Житель Брукліна Дейв Джонсон виграв 298,3 млн дол. у лотерею Powerball, передає УНН з посиланням на theepochtimes.com.

Джонсон - родом з Ямайки, переїхав в США у віці 16 років. Він - далекобійник, і затятий шанувальник гри в лотерею.

"Як правило, я купую лотерейні квитки на одній і тій же станції техобслуговування, яку я відвідую перед тим, як відправитися в дорогу", - розповів він.

Американець дізнався про багатомільйонний виграш від свого друга.

"Він подзвонив і сказав мені, що хтось виграв у лотерею. Припустив, що це можу бути я. Але я відкинув ці думки, адже не припускав, що мені може так пощастити", - сказав він.

Лотерейний виграш викликав у Джонсона бажання кинути роботу. Також він вирішив купити червоний Porsche. Переможець вирішив отримати одноразову виплату, яка після вирахування податків буде дорівнювати 114 мільйонам дол.

Нагадаємо, лотерея - хороший спосіб поліпшити своє фінансове становище, впевнені дослідники. Їх теорію підтверджують і самі гравці, включаючи українців. Як показує практика, більшу частину грошей новоспечені мільйонери і мультимільйонери України витрачають на придбання житла, авто або подорожі.

Багато з них інвестують в майбутнє дітей або онуків. Наприклад, киянин Валерій Садовенко разом з дружиною вирішили витратити виграний в лотерею "Лото-Забава" 1 млн грн на ремонт в квартирі у себе і у дочки, а також відкласти гроші внучці на майбутнє.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Радіозавод палав у Києві

     • 12188 переглядiв

    Франція побудує 100-кілометровий паркан від АЧС

     • 11505 переглядiв

    У Києві до ранку утримається туман, видимість 200-500 метрів

     • 16220 переглядiв

    На хабарі спіймали чиновника "Укрзалізниці"

     • 20284 переглядiв

    В Австрії 2019-й проголосили роком української культури

     • 17219 переглядiв