amerikanskiy-senator-popavsya-za-kermom-avtomobilya-na-uryadoviy-videozusrichi

Американський сенатор попався за кермом автомобіля на урядовій відеозустрічі

 • 23635 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Член Сенату американського штату Огайо Ендрю Бреннер брав участь в урядовій відеоконференції, коли їхав за кермом автомобіля. На зустрічі Бреннер сидів на тлі домашньої обстановки, при цьому був пристебнутий ременем безпеки, а в кадрі миготіли будівлі, повз які він проїжджав. Відео зустрічі опублікував офіційний урядовий телеканал Огайо, інформує УНН.

Деталі

Судячи з запису, Бреннер підключився до конференції, коли перебував у припаркованому автомобілі. Через кілька хвилин він включив віртуальний фон, щоб здавалося, ніби він сидить удома. У цей момент сенатор вже вів машину. Учасники зустрічі нічого йому не сказали.

Пізніше Ендрю Бреннер сказав виданню The Columbus Dispatch, що "не відволікався", а одночасно стежив за дорогою і слухав відеоконференцію. Сенатор зазначив, що в той день у нього було призначено дві зустрічі, які проходили одна за одною, причому в різних місцях.

"Насправді я відповідав на інші дзвінки, численні дзвінки, перебуваючи за кермом. В основному це телефонні дзвінки, а під час відеодзвінків я не звертав увагу на відео. Для мене це як телефонний дзвінок", - пояснив сенатор. Він зазначив, що під час відеоконференції сидів в припаркованому автомобілі.

Як зазначає The Columbus Dispatch, сенатор брав участь у відеоконференції в день, коли на розгляд парламенту Огайо внесли законопроект, який серед іншого забороняє вести онлайн-трансляції, знімати відео і користуватися мобільними додатками за кермом автомобіля.

Українські Національні Новини

Новини Світу