amerikanskiy-sud-ostatochno-zvilniv-spivachku-britni-spirs-vid-opiki-batka

Американський суд остаточно звільнив співачку Брітні Спірс від опіки батька

 • 35308 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Суд у Лос-Анджелесі остаточно відсторонив батька поп-співачки Брітні Спірс від опікунства над нею. Про це повідомляє УНН з посиланням на New York Times.

Деталі

Відомо, що суд тимчасово відсторонив батька Брітні Спірс Джеймса Спірса від опікунства ще в кінці вересня, але зараз рішення стало остаточним. Повідомляється, що рішення набуває чинності негайно.

Бухгалтер Джон Зейбл поки що залишиться в статусі тимчасового опікуна, щоб вирішити питання з невиплаченими платежами.

Сторони пізніше зустрінуться в суді, щоб врегулювати фінансові питання. Найближчі слухання призначені на 8 грудня 2021 і 19 січня 2022 року.

Доповнення

Брітні Спірс знаходилась під опікою свого батька з 2008 року, коли вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками. Опікунство передбало повний контроль над її життям і фінансами. При цьому співачка продовжувала випускати альбоми і виступати з концертами, заробляючи мільйони доларів.

У 2019-му особистий догляд за Брітні взяв на себе професійний опікун.

68-річний батько Спірс і компанія з управління активами наразі контролювали статки виконавиці розміром близько 60 мільйонів доларів. Представники Джеймса Спірса неодноразово заявляли, що опікунство врятувало співачку від розорення, а також стверджували, що вона може в будь-який момент відмовитися від піклування.

Протягом багатьох років Брітні Спірс зберігала відносне мовчання на публіці з приводу опікунства над нею. Однак, згідно з судовими протоколами, виконавиця не раз висловлювалася проти такого контролю. У Спірс двоє синів-підлітків від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна. Нинішній хлопець співачки, Сем Асгарі, публічно виступав проти опіки над нею, навіть коли Спірс відмовлялася робити заяви з цього приводу.

У Сполучених Штатах опікунів призначають в основному особам похилого віку або недієздатним громадянам. Опікуни керують справами і майном тих людей, які не можуть подбати про себе самостійно або схильні до зовнішнього впливу і маніпуляцій.

Українські Національні Новини

Новини Світу