amku-ne-otrimav-doopratsovaniy-proekt-litsenziynikh-umov-dlya-loterey

АМКУ не отримав доопрацьований проект ліцензійних умов для лотерей

 • 10219 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Антимонопольний комітет України не отримав доопрацьований проект Міністерства фінансів України за ліцензійними умовами для лотерей. Про це УНН повідомили в прес-службі відомства.

"Повторно не надходив, тільки той, що навесні", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр Степан Кубів доручив Міністерству фінансів і Міністерству юстиції до 20 лютого доопрацювати зазначений проект і до 23 лютого погодити його з АМКУ і Держрегуляторною службою.

Раніше УНН повідомляв, що Мінфін розробив проект ліцензійних умов для лотерей в травні минулого року. Однак він не пройшов узгодження в Нацбанку, Держказначействі, Держрегуляторній службі і АМКУ. Проект передбачає монополізацію ринку наближеним до влади приватним оператором "УНЛ" (Українська національна лотерея) і дискримінацію інших учасників, що може стати загрозою для існування галузі в цілому, підкреслили в держорганах.

Крім того, всупереч протесту цих органів, Мінфін включив положення дискримінаційного проекту в бюджет країни на 2018 рік, створивши штучну "діру" і тепер, зі слів Уповноваженого АМКУ А.Загребельської, шантажує цим Кабмін.

Українські Національні Новини

Політика