angliyets-vitratit-chastinu-lotereynogo-vigrashu-na-pokupku-aston-martin

Англієць витратить частину лотерейного виграшу на покупку Aston Martin

 • 9429 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Житель англійського міста Ньютон Ейкліф Алекс Бест вирішив витратити частину від виграних у лотерею грошей на покупку автомобіля "Aston Martin", передає УНН з посиланням на Daily Mail.

21-річний англієць зірвав джекпот лотереї "EuroMillions" в розмірі 1 млн фунтів стерлінгів (близько 1,4 млн дол. - ред.). Він планує придбати Aston Martin в якості свого першого автомобіля. Для цього Бресту залишилося отримати водійські права.

Також новоспечений мільйонер планує кинути роботу і зайнятися музикою.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї і вже 2 - в 2018 році.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство