apelyatsiyna-palata-vaks-zavtra-rozglyane-skargu-bernatskoyi-na-zapobizhniy-zakhid

Апеляційна палата ВАКС завтра розгляне скаргу Бернацької на запобіжний захід

 • 12311 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду завтра планує розглянути апеляційну скаргу колишньої першої заступниці міністра юстиції Наталії Бернацької щодо призначення їй запобіжного заходу у вигляді заставу у 7 млн грн та низки обов’язків. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк.

"Апеляційна палата ВАКС 21 лютого о 10:00 розгляне апеляційну скаргу на призначений запобіжний захід", - скзала Постолюк.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд застосував до колишньої першої заступниці міністра юстиції Наталії Бернацької як запобіжний захід 7 млн грн застави.

Так, колишня перша заступниця міністра юстиції Наталія Бернацька, яку підозрюють у розкраданні, внесла 7 млн грн застави.

Нагадаємо, раніше колишньому урядовому уповноваженому у справах Європейського суду з прав людини Борису Бабіну, експершому заступнику міністра юстиції Наталії Бернацькій та ще 4 особам було повідомлено про підозру у заволодінні 54 млн гривень у справі про виконання рішення ЄСПЛ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП