apelyatsiyniy-sud-vidmoviv-u-zadovolenni-skargi-nasirova-do-likarya-kardiologa

Апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги Насірова до лікаря-кардіолога

 • 10001 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Київський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги у справі за позовом колишнього голови ДФС України Романа Насірова до лікаря-кардіолога, який свідчив у справі проти нього. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу суду.

Так, сьогодні Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційні скарги, подані представником позивача Насірова Р.М. та представником відповідача Соколова М.Ю. на рішення Шевченківського районного суду міста Києва від 19 грудня 2018 року, яким відмовлено у повному обсязі у задоволенні позову Насірова Р.М. до Соколова М.Ю., Державної установи "Національний науковий центр "Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска" НАМН України" про визнання рішення та дій незаконними, відшкодування моральної шкоди.

"За наслідками апеляційного розгляду, апеляційна скарга представника позивача Насірова Р.М. залишена без задоволення, апеляційна скарга представника відповідача Соколова М.Ю. – задоволена частково, рішення Шевченківського районного суду міста Києва від 19 грудня 2018 року в частині відмови стягнення витрат на професійну правничу допомогу – скасовано та постановлено в тій частині нове судове рішення. Стягнуто з Насірова Р.М. на користь Соколова М.Ю. витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 13 245 грн", - йдеться в повідомленні.

В іншій частині рішення суду залишено без змін.

Нагадаємо, екс-голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, екс-голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Політика