apple-mozhe-predstaviti-iphone-14-na-pochatku-veresnya-bloomberg

Apple може представити iPhone 14 на початку вересня - Bloomberg

 • 551537 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Компанія Apple вже 7 вересня може представити нову лінійку iPhone 14. Про це УНН повідомляє з посиланням на Bloomberg.

Деталі

Повідомляється, що Apple має намір транслювати захід онлайн, а не проводити особисті зустрічі.

Як пише Bloomberg, нова лінія iPhone започаткує осінній сезон, в ході якого компанія також представить кілька нових комп'ютерів Mac, iPad, а також три моделі Apple Watch.

У той же час, зазначається, що продажі смартфонів почали падати, оскільки споживачі справляються з інфляцією та хиткою економікою.

У компанії повідомили постачальників, що не передбачають падіння попиту, оскільки iPhone добре продавалися минулого кварталу.

Стандартний iPhone 14 буде схожий на iPhone 13, хоча компанія відмовиться від 5,4-дюймової "міні" версії та додасть модель з 6,7-дюймовим екраном. Це стане першим випадком, коли Apple випустить iPhone не Pro з дисплеєм такого розміру.

Найбільші зміни в iPhone 14 Pro торкнуться пристрою камери, яка здаватиметься споживачам трохи більшою. Моделі Pro отримають 48-мегапіксельну ширококутну камеру разом із 12-мегапіксельною надширококутною та телефотосенсорами. Apple також планує покращити запис відео та час автономної роботи.

Додамо

Раніше інсайдери припускали, що новий Айфон покажуть 14 вересня 2022 року.

Крім того, у травні Apple повідомила деяким зі своїх контрактних виробників, що хоче збільшити виробництво за межами Китаю.

Українські Національні Новини

Новини Світу