apple-pochala-rozrobku-bezdrotovoyi-zaryadki-pristroyiv-na-maliy-i-velikiy-vidstani

Apple почала розробку бездротової зарядки пристроїв на малій і великій відстані

 • 10020 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Компанія Apple, ймовірно, розробляє власну технологію бездротової зарядки з малим та великим радіусом дії, пише УНН з посиланням на 9to5Mac.

Деталі

Попри невдалий експеримент з AirPower кілька років тому, випуск якого довелося скасувати через проблеми з перегріванням, Apple все ще працює над зарядним пристроєм для кількох пристроїв одночасно для своїх продуктів. Згідно з даними оглядача Bloomberg, Apple розробляє також технологію бездротової зарядки на короткі та великі відстані - ідея майбутнього, де всі пристрої "можуть заряджати один одного".

Так, в останньому випуску Power On Марк Гурман з Bloomberg зазначає, що Apple все ще працює над зарядним пристроєм для багатьох пристроїв. Він буде відрізнятися від існуючого MagSafe Duo, який насправді є лише окремими зарядними пристроями для iPhone та Apple Watch, з’єднаними разом.

Apple також продовжує працювати над рішеннями для бездротової зарядки на короткі та великі відстані, каже Гурман. Така технологія є справді бездротовою зарядкою, на відміну від технології індуктивної "бездротової" зарядки, доступної сьогодні.

Наприклад, iPhone може в кінцевому підсумку заряджати AirPods або Apple Watch. Теоретично це дозволить людям розмістити свої AirPods або Apple Watch на задній панелі iPhone, щоб заряджати їх у дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple може випустити пристрій для корекції зору

Українські Національні Новини

Технології