arakhamiya-ochikuvati-golosuvannya-za-zakonoproekt-pro-legalizatsiyu-gralnogo-biznesu-tsogo-tizhnya-ne-varto

Арахамія: очікувати голосування за законопроект про легалізацію грального бізнесу цього тижня не варто

 • 12079 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Цього тижня не будуть голосувати за законопроект №2285-д "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" у другому читанні. Про це журналістам заявив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Ні, тому що його не поставили до порядку денного, тому я не думаю, що його варто очікувати: перший комітет сьогодні. Наступний комітет - наступного тижня, далі має бути висновок про готовність до другого читання і потім голосування через тиждень", - розповів Арахамія.

За його словами, малоймовірно, що нардепи застосують спецпроцедуру, що дозволить не враховувати відкинуті комітетом поправки.

"Я не думаю, що буде застосована спецпроцедура. Думаю, що буде знайдено компроміс з авторами поправок", - сказав нардеп.

Нагадаємо, що комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики у середу почав розглядати 3445 правок до законопроекту "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Раніше у ВР планували розглянути законопроект про гральний бізнес 21 травня.

Тоді Железняк зауважив що розгляд займе “близько місяця в залі по повній процедурі”.

Як повідомляв УНН, 16 січня 2020 року Верховна Рада України ухвалила за основу законопроект № 2285-д (альтернативний до № 2285) про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор.

Українські Національні Новини

Політика