arakhamiya-pro-koruptsiyniy-skandal-vidpovidati-mayut-i-chleni-finkomitetu-z-inshikh-fraktsiy

Арахамія про корупційний скандал: відповідати мають і члени фінкомітету з інших фракцій

 • 15719 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У "Слузі народу" думають розділити відповідальність за можливе хабарництво з іншими представниками інших фракцій, які також є членами парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики. Про це заявив голова фракції СН Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Ситуація в комітеті, комітет складається не тільки зі "Слуги народу", зі "Слугою народу" - це моя фракція - я буду розбиратися, робити внутрішнє розслідування. Так сталось, що внутрішнє розслідування стало зовнішнім розслідуванням. Добре, ми робимо свою частину. Але чому ніхто не займається іншими членами комітету, які також, можливо, причетні до цього питання?" - зазначив Арахамія.

За його словами, процес перевірки всередині парламенту фактів корупції виник у зв'язку із появою інформації, що колишній народний депутат пропонував чинним парламентарям хабарі за неухвалення певного проекту закону.

Нагадаємо, раніше Арахамія заявляв, що свідок у справі щодо хабара у 30 тисяч доларів за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні комітету Верховної Ради, давав покази правоохоронцям, результати будуть за кілька тижнів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В ООС підтвердили розведення сил у Золотому

     • 12634 переглядiв

    Нардепи відхилили розширення прав свідка

     • 8768 переглядiв