arakhamiya-prokomentuvav-vidstavku-yemtsya-ta-umanskogo

Арахамія прокоментував відставку Ємця та Уманського

 • 28796 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, коментуючи можливу відставку міністра охорони здоров’я Іллі Ємця та міністра фінансів Ігоря Уманського, вказав, що наразі потрібно працювати 24/7, і ймовірно, такий режим роботи не очікувався. Про це він заявив журналістам у понеділок, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, як він оцінює можливу відставку Ємця під час карантину та відставку Уманського під час економічної кризи і на кому за це буде відповідальність, Арахамія зазначив: "Це ж за власним бажанням".

"Ну, не можна проконтролювати. Ви ж розумієте, що люди повинні працювати 24/7. Пан Ємець, я його поважаю, він дуже досвідчений хірург, але, я думаю, він не очікував, що буде робота у такому режимі. Наскільки мені відомо, пан Уманський спілкувався з Прем’єром, він буде допомагати команді. Він мало часу на посаді, й не думаю, що це якась загроза. Заступники всі залишаються. Заступники зазвичай роблять всю роботу, а міністр це політична посада", - додав він.

Як раніше повідомляв УНН, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець, міністр фінансів Ігор Уманський і міністр інфраструктури Владислав Криклій можуть найближчим часом залишити уряд

Українські Національні Новини

Політика