arakhamiya-tretya-krayina-nato-gotova-vistupiti-garantom-bezpeki-ukrayini

Арахамія: третя країна НАТО готова виступити гарантом безпеки України

 • 101974 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Вже третя країна НАТО – Італія - висловила готовність виступити гарантом безпеки України. Про це йдеться у повідомленні голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні Італія висловила готовність виступити гарантом безпеки України Це вже третя країна-член НАТО, яка підтримала запропоновану нами концепцію посиленого нейтралітету", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За словами Арахамії, союзники вірять в успішність української переговорної позиції, і це "важливіше, ніж те, що хтось може написати собі у Фейсбуці".

"Наша держава б‘ється на всіх фронтах, дипломати закріплюють перемоги військових. Разом ідемо до перемоги", - додав він.

Нагадаємо

Раніше на цьому тижні українська делегація за підсумками переговорів з рф заявила, що бачить серед гарантів безпеки нашої країни держави-члени Ради Безпеки ООН і ряд інших країн.

За словами делегатів, українська сторона хоче отримати працюючий міжнародний механізм, де країни-гаранти будуть реагувати за аналогом 5-ї Статті НАТО, навіть з більш жорстким механізмом активації.

Українські Національні Новини

Політика