arakhamiya-ya-pereviriv-profil-ivanisova-koli-yogo-obirali-do-lav-narodnikh-deputativ

Арахамія: я перевірив профіль Іванісова, коли його обирали до лав народних депутатів

 • 10086 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що особисто перевірив "профіль" народного депутата з фракції “Слуга народу” Романа Іванісова, коли його обирали до лав народних депутатів. Про це він сказав журналістам у четвер, передає кореспондент УНН.

"Я перевірив його профіль, коли його обирали до лав народних депутатів. Ми тоді робили по всім народним депутатам так звану "довідку" по всім правоохоронним органам. Довідка у нього є, ми її вчора підтвердили, щодо несудимості, але зараз, як пояснили юристи – я цього наприклад не знав – якщо є погашена судимість, то у вас буде довідка про несудимість", - сказав Арахамія.

З його слів, під час особистого спілкування з Іванісовим останній заявив, що інформація про його судимість – це замовлення на нього.

Як повідомляв УНН, з посиланням на правоохоронні органи, нардеп Іванісов 1996 року був засуджений за зґвалтування неповнолітньої і відбув покарання у вигляді 2 роки 6 місяців у колонії загального режиму. Сам народний депутат Іванісов ці факти заперечує та навіть розмістив на своїй сторінці у Facebook фото-копію довідки про відсутність судимості.

Коментуючи УНН інформацію про наявність в біографії Іванісова такого факту, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.

Пізніше Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що перевірка підтвердила той факт, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Роман Іванісов відбув тюремний строк за згвалтування неповнолітньої.

Українські Національні Новини

Політика