arakhamiya-zayaviv-scho-rada-prodovzhit-pratsyuvati-pri-zablokovaniy-tribuni

Арахамія заявив, що Рада продовжить працювати при заблокованій трибуні

 • 12864 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Рада продовжить працювати не зважаючи на блокування трибуни. Про це заявив в кулуарах Ради голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Ніяк не будемо вирішувати (блокування трибуни - ред.)… Але буде працювати, на жаль, от так… Ми хочемо прийняти закон про землю, який ми обіцяли, ми це будемо робити, і ми це зробимо. Незважаючи на те, що хтось буде заважати таким чином. Вони думають, що вони таким чином нас розхитують, насправді, кожна така їх дія нас зближує. Навіть ті мажоритарники, які були проти ринку землі, зараз кажуть дивлячись на це "ми за". Вони роблять командний дух у "Слузі народу" сильнішим своїми діями", - зазначив Арахамія.

Також він додав, що для нього "тепер є розділ: є всі фракції і є "Батьківщина" (Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - ред.) , якої не існує, тому що вона не дотримується жодної домовленості".

Зазначимо, перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук розпочав розгляд питань порядку денного, при заблокованих трибуні та президії ВР.

Як повідомлялося в УНН, у Верховній Раді України відбулася бійка за участі народних депутатів Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" та нардепів від фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, Верховна Рада України продовжила сьогоднішнє засідання, на якому планується розгляд законопроекту про відкриття ринку землі, до 19:30. Відповідне рішення підтримали 226 народних депутатів України.

Українські Національні Новини

Політика