arbuzov-ne-zyavivsya-na-dopit-do-gpu

Арбузов не з’явився на допит до ГПУ

 • 12858 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Екс-глава Національного банку України Сергій Арбузов не прийшов на допит до Генеральної прокуратури України. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомила речниця ГПУ Лариса Сарган.

"Арбузов не прийшов на допит 15 січня до Генеральної прокуратури за викликом. Після прийняття рішення слідчими та прокурором на сайті буде вивішена повторна повістка для Сергія Арбузова", - повідомила Сарган.

Нагадаємо, прокуратура України викликала на допит екс-голову Національного банку України Сергія Арбузова для участі у проведенні слідчих та процесуальних дій у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва вчергове відмовився скасувати арешт рахунків у дружини колишнього голови Національного банку України Сергія Арбузова межах кримінального провадження за підозрою Арбузова у розтраті 220 млн грн держкоштів для телеканалу "БТБ".

Українські Національні Новини

Політика