arcelormittal-pidtrimav-antikrizovi-zakhodi-ministra-energetiki

ArcelorMittal підтримав антикризові заходи міністра енергетики

 • 11210 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Одне з найбільших в Україні металургійних підприємств ArcelorMittal Kryviy Rih позитивно оцінює антикризові заходи, ініційовані т. в. о. міністра енергетики Ольгою Буславець, і підтримує зміни в механізм ПСО на оптовому ринку електричної енергії в частині виведення 5% електроенергії НАЕК "Енергоатом" в вільний ринок. Про це у відповідь на запит агентства ExPro повідомив пресцентр металургійної компанії, передає УНН.

"Позитивно. Ми сподіваємося на якнайшвидшу ліквідацію профіциту, стабілізацію ринку, а також на наступні кроки назустріч промисловим споживачам електроенергії", - відповіли в компанії на питання про те, як підприємство оцінює антикризові кроки Мінекоенерго.

Відповідаючи на питання про те, чи підтримує ArcelorMittal Kryviy Rih запровадження аукціонів з продажу електроенергії виробництва "Енергоатому" в обсязі 5% кінцевим споживачам, в пресцентрі відзначили, що компанія підтримує такий крок.

"Ми також сподіваємося, що уряд не зупиниться на 5% і буде збільшувати цю частку (продажу "Енергоатому" у вільному ринку - ред.)", - заявили в ArcelorMittal Kryviy Rih.

Українські Національні Новини

Економіка