areshtovane-sudno-nord-ne-zmogli-prodati-na-torgakh

Арештоване судно "Норд" не змогли продати на торгах

 • 8696 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Торги з продажу арештованого чорноморського риболовного сейнера "Норд", яке затримали українські прикордонники, не відбулися сьогодні у зв’язку з відсутністю допущених учасників. Про це йдеться на сайті українського держпідприємства "Система електронних торгів арештованим майном", передає УНН.

Вказується, що торги з продажу судна "Норд" не відбулися.

Початкова вартість судна становить 1 626 181 грн. Воно 1989 року випуску. Також повідомляється, що об’єкт знаходиться у Запорізькій області, в м.Бердянську, в “Бердянському морському торговельному порту”. Воно відшвартоване до причалу № 6.

Нагадаємо, 25 березня у частині українських вод Азовського моря корабель морської охорони Держприкордонслужби затримав риболовецьке судно-порушника “Норд”, приписане до одного з портів окупованої АР Крим, під прапором РФ.

Як повідомляв УНН, прокуратура Автономної Республіки Крим передала судно “Норд” Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) відповідно до рішення суду.

Українські Національні Новини

Політика