arestovich-otsiniv-robotu-novogo-komanduvacha-vtorgnennya-v-ukrayinu-dvornikova

Арестович оцінив роботу нового командувача вторгнення в Україну Дворнікова

 • 389197 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Нове російське військове командування жене свої війська вперед не зважаючи на несприятливі умови, що відображається на втратах, які несе противник. Про це заявив на брифінгу у суботу радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

"Що стосується Харківщини, наші війська доповідають про те що звільнили три населених пункти. Після вдалого контрнаступу з нашого боку на Херсонському напрямку противник намагається вийти на адміністративні кордони Херсонської області. Я так бачу що російський командувач генерал Дворніков жене свої війська вперед навіть не зважаючи на дуже несприятливі умови, що відображається на втратах, які несе противник", - сказав Арестович.

Деталі

Він нагадав, що протягом доби ЗСУ відбили вісім атак противника лише тільки у напрямку Донецької та Луганської областей, знищили 9 танків – це танкова рота, 18 одиниць броньованої і 13 одиниць автомобільної техніки, топлевозаправник і три артилерійські системи.

Нагадаємо

Станом на ранок 23 квітня за наявною у Генштаба ЗСУ інформацією втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 21,6 тис. осіб, 854 танків, 177 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Додамо

У квітні стало відомо про те, що росія на тлі відступу від Києва і визнаних самим Кремлем істотних втрат в ході бойових дій змінила командувача "операцією" в Україні.

Новим командувачем став генерал армії Олександр Дворніков, командувач військами Південного військового округу. Підкреслюється, що він набув значного бойового досвіду, керуючи діями російських військових у Сирії.

Українські Національні Новини

Суспільство