arma-mozhe-peredati-nedobudovaniy-glibokovodniy-vipusk-v-upravlinnya-odesi

АРМА може передати недобудований “Глибоководний випуск” в управління Одесі

 • 171782 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) може ініціювати передачу незавершеного проекту “Глибоководний випуск” в управління місту Одеса. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційну відповідь АРМА.

Цитата

“Враховуючи військову агресію російської федерації та загрозу, що створює передумови для виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру в області водовідведення у місті Одеса, АРМА розглядає можливість звернення до Кабінету Міністрів України з ініціативою щодо застосування передбаченого ст.21 Закону механізму передачі Активів в управління місту Одеса”, - йдеться у відповіді АРМА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокуратурі запевнили, що продовжують вживати заходів для екстрадиції Руслана Тарпана

Раніше

Громадська організація “Зелений лист” заявила, що без “Глибоководного випуску” на Одесу може очікувати техногенна катастрофа.

Нагадаємо

Будівництвом проекту “Глибоководний випуск” займалися компанії ексдепутата Руслана Тарпана “Incor Group” ще у 2010 році. Однак він й досі не працює. Тарпана підозрюють у розкраданні коштів під час будівництва цього проекту, зокрема, слідчі встановили привласнення близько 300 млн грн. Усього з держбюджету на реалізацію “випуску” без проведення тендерної процедури було виділено 600 млн гривень.

Українські Національні Новини

Суспільство