arma-pogliblyuye-spivpratsyu-z-yevropolom

АРМА поглиблює співпрацю з Європолом

 • 300006 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Національне агентство з виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) приєдналося до Платформи для експертів Європолу (EPE), учасниками якої є фахівці різних напрямів у правоохоронній сфері з понад 100 країн. Про це повідомили у пресслужбі відомства, передає УНН

Деталі

Платформа ЕРЕ є високоефективним інструментом обміну інформацією, зокрема, у сфері протидії злочинам з використанням віртуальних активів.

Вона пропонує набір функцій та інструментів, що відповідають потребам експертів у різних сферах та містить понад 50 платформ, які охоплюють широкий спектр напрямків правоохоронної діяльності.

Як зазначили в АРМА, доступ до певної експертної групи надається лише за запрошенням та виключно авторизованим користувачам, які є експертами у сфері компетенції спільноти.

Цитата

“Досить складно організувати часті зустрічі з іноземними колегами віч-на-віч, щоб обговорити питання, які становлять взаємний інтерес. Тому EPE є ефективною, сучасною альтернативою для постійної підтримки робочої комунікації між учасниками великої експертної мережі”, - зазначив керівник одного з профільних управлінь з розшуку активів АРМА та учасник EPE Дмитро Омельченко.

Нагадаємо

Раніше АРМА отримано доступ до аналітичної платформи компанії Crystal Blockchain, що дозволяє ідентифікувати та відстежувати операції з віртуальними активами.

Українські Національні Новини

Політика