arma-vidkrilo-dostup-do-reyestru-areshtovanikh-aktiviv

АРМА відкрило доступ до реєстру арештованих активів

 • 13692 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) відкрило доступ до даних про арештовані активи в Реєстрі арештованого майна. Про це УНН повідомили в пресслужбу відомства.

"Агентство з розшуку і менеджменту активів відкрило доступ до Єдиного реєстру арештованого майна, до якого наразі внесено інформацію про понад 2 тисячі активів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як вказано, на 9:00 17 лютого АРМА забезпечено внесення інформації до реєстру щодо 2 032 арештованих активів.

З грудня минулого року, як зазначається, реєстр перебуває в дослідній експлуатації, що передбачає його наповнення в тестовому режимі виключно наявною в АРМА інформацією щодо арештованих активів, які передано в управління агентства.

Реєстр формується та ведеться з метою узагальнення та оперативного обміну інформацією щодо активів, одержаних злочинним шляхом, у ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними чи їх реалізацію, конфіскацію, одержані від їх реалізації кошти тощо.

"Після завершення інтеграції реєстру з іншими реєстрами та базами даних (Єдиний реєстр судових рішень, Автоматизована система виконавчого провадження, Єдиний реєстр досудових розслідувань) реєстр буде наповнюватись інформацією про арештовані активи переважно в автоматизованому режимі. Наразі здійснюються заходи, пов’язані з виконанням вимог законодавства про захист інформації та побудовою системи комплексного захисту інформації", - додали в АРМА.

Раніше у СЕТАМ розповіли про реалізацію проблемних об’єктів АРМА.

Українські Національні Новини

Політика