armiia-izrailiu-zaiavyla-pro-likvidatsiiu-dvokh-lideriv-khamasu

Армія Ізраїлю заявила про ліквідацію двох лідерів ХАМАСу

 • 32892 переглядiв

Ізраїльська армія стверджує, що ліквідувала двох лідерів ХАМАС, Марвана Іссу і Газі Абу Тамаа, в результаті авіаударів по Газі на початку березня.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) стверджує, що на початку березня ліквідувала заступника командувача військовим крилом руху ХАМАС Марвана Ісса, повідомляє видання Times of Israel, передає УНН.

Деталі

Офіційний представник ЦАХАЛ контр-адмірал Даніель Хагарі на прес-конференції офіційно підтвердив, що Марван Ісса , заступник командувача військовим крилом ХАМАС, був убитий в результаті ізраїльського авіаудару, завданого в центральній частині сектора Газа на початку цього місяця

йдеться у повідомленні видання.

За словами Хагарі, разом з Іссою внаслідок удару 10 березня в Нусейраті було вбито старшого командира ХАМАС Газі Абу Тамаа .

У свою чергу, високопоставлений представник ХАМАС Усама Хамдан заявив телеканалу Al Jazeera, що рух не може ні підтвердити, ні спростувати інформацію про смерть Ісси, оскільки не має до цього доказів.

Ізраїль відкликає переговорну групу з Катару після того, як ХАМАС відхилив його останню переговорну пропозицію26.03.24, 14:48 • [views_0]