armiya-rf-mozhe-zdiysnyuvati-zbroyni-provokatsiyi-z-porushennyam-kordonu-genshtab

Армія рф може здійснювати збройні провокації з порушенням кордону – Генштаб

 • 674487 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Російські війська можуть здійснювати збройні провокації з порушенням державного кордону України. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Ми очікуємо, що противник в подальшому буде зберігати військову присутність в прикордонних районах з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки в райони ведення активних бойових дій. Противник продовжить ракетні та артилерійські обстріли населених пунктів з території рф, не виключено, що буде здійснювати збройні провокації з порушенням державного кордону України", – розповів Громов.

Він додав, що пріоритетом для росії залишається утримання позицій в Донецькій та Луганській областях, а також сухопутного коридору до тимчасово окупованої території Криму.

Нагадаємо

Українська розвідка раніше повідомляла, що найближчим часом на території білорусі заплановано проведення низки терактів – штучно спровокованих техногенних катастроф на об’єктах критичної інфраструктури. Місце проведення імовірних "інцидентів" – території, які межують з країнами ЄС та Україною. Зокрема, це можуть бути гродненська та брестська області.

Українські Національні Новини

Війна