armiya-rf-namagayetsya-zaminiti-znischeni-mosti-bilya-khersona-dvoma-pontonnimi-perepravami-britanska-rozvidka

Армія рф намагається замінити знищені мости біля Херсона двома понтонними переправами - британська розвідка

 • 246471 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Російські війська, дуже вірогідно, звели дві понтонні переправи біля Херсона на заміну пошкодженим мостам, а також запустили поромну переправу, повідомило сьогодні вранці міністерство оборони Великої Британії у зведенні на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"У районі Херсона російські війська, швидше за все, встановили два понтонні мости та поромну переправу, щоб компенсувати той факт, що довколишні мости були пошкоджені внаслідок нещодавніх ударів", - зазначили у британській розвідці.

Деталі

Там також вказують, що на нещодавно окупованих територіях на півдні України "встановлена росією влада, швидше за все, зазнаватиме зростаючого тиску з боку москви, щоб зміцнити свій контроль над регіоном і підготуватися до референдуму про приєднання до росії пізніше цього року". "Наразі росія класифікує окуповані території як ті, що перебувають під тимчасовою "військово-цивільною адміністрацією". Місцева влада, ймовірно, змушує населення розкривати особисті дані для складання списків виборців", - додали у МО Британії.

Також британська розвідка вказує, що "цілком імовірно, що Україна успішно відбила маломасштабні російські атаки з лінії фронту, що давно встановилася, в районі Донецька на Донбасі".

Доповнення

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Херсонської ОВА Дмитро Бутрій повідомив, що ЗСУ завдали влучного удару по Антонівському мосту, зруйнувавши у такий спосіб логістичні та транспортні шляхи рашистів.

Після цього окупанти почали наводити понтонну переправу поруч з Антонівським мостом, про що повідомив херсонський депутат Сергій Хлань.

Поліція Херсонської області повідомила, що в Херсоні окупанти заволоділи пасажирським теплоходом і використовують як переправу замість Антонівського мосту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Повітряні Сили збили 28 із 29 ударних російських дронів

     • 101631 переглядiв

    Уночі над Дніпропетровщиною ППО знищила два "шахеди"

     • 73302 переглядiв

    Нічна атака на Харків: стали відомі наслідки

     • 31450 переглядiв

    Помічник Трампа зізнався, що вкрав у нього $60 тисяч

     • 53602 переглядiв

    Новини по темі

    "Газпром" заявив про припинення поставок газу до Латвії

     • 160742 переглядiв