armiya-rf-rozmischuye-viyskovikh-u-vipravniy-koloniyi-v-khersonskiy-oblasti

армія рф розміщує військових у виправній колонії в Херсонській області - розвідка

 • 122977 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Російські окупанти розміщують свій особовий склад у виправній колонії в Херсонській області, передає ГУР Міноборони, інформує УНН.

Цитата 

"Окупанти вивезли в Херсон всіх засуджених та персонал з виправної колонії №10 в тимчасово окупованому селі Дар’ївка Херсонської області. Відомо, що їх розподілили до виправних колоній №7 (Гола Пристань) та №90 (Херсон)", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За даними ГУР, наразі колонія № 10 використовується армією рф як місце проживання особового складу окупаційної армії. Також на території перебуває військова техніка.

Нагадаємо 

Окупанти можуть готуватися до наступу на південному напрямку в окремих районах Запорізької та Херсонської областей. Вони поповнюють свої угруповання у Високопіллі та Архангельському на півночі Херсонської області, де найближчим часом очікується посилення бойових дій. Також значне зосередження російських військ зафіксовано в Інженерному, південніше Гуляйполя, що також може свідчити про те, що окупанти готуються до продовження наступу в напрямку Гуляйполя.

Українські Національні Новини

Суспільство