armiya-rf-viyshla-na-riven-nezvorotnikh-vtrat-vischiy-nizh-radyanskiy-soyuz-za-10-rokiv-viyni-v-afganistani-zelenskiy

Армія рф вийшла на рівень незворотних втрат вищий, ніж радянський союз за 10 років війни в Афганістані - Зеленський

 • 111431 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив, що російська армія вийшла на рівень незворотних втрат вищий, ніж радянський союз за 10 років війни в Афганістані. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Пам'ятаєте, як у росії хвалилися, що захоплять Київ за 48 годин? Натомість Україна дає відсіч ворогу вже 48 днів. Сьогодні варто це згадати.

Згадати, що російське керівництво сподівалося побачити парад окупантів на Хрещатику вже за кілька днів після 24 лютого, після початку вторгнення. А бачить щодня стрункі ряди окупантів, яких наші захисники відправляють у пекло.

За 48 годин, які розтягнулися вже на 48 днів, російська армія вийшла на рівень незворотних втрат вищий, ніж радянський союз за 10 років війни в Афганістані. Вищий, ніж росія – за дві війни в Чечні", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули, вже близько 19,6 тис. осіб, 732 танків, 157 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Українські Національні Новини

Політика