armiya-rf-vnochi-atakuvala-kherson-shakhedami-z-pid-zavaliv-vryatuvali-zhinku

Армія рф вночі атакувала Херсон "шахедами", з-під завалів врятували жінку

 • 556091 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Російські війська у ніч на 19 липня атакували Херсон ударними дронами типу Shahed, є влучання, з-під завалів врятували жінку, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Цитата

"російська армія вночі атакувала “Шахедами” Херсон. Близько 2:00 зафіксовано влучання у Шуменському мікрорайоні міста. Через удари сталася пожежа у будинку культури, а також пошкоджено двоповерхівку", - написав Прокудін у Telegram.

Деталі

З його слів, працівникам ДСНС вдалося врятувати 89-річну жінку, яка опинилася під завалами власної оселі. Лікарі на місці надали постраждалій меддопомогу, її стан – задовільний.

За минулу добу, з його слів, противник здійснив 72 обстріли по Херсонській області, випустивши 449 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», авіації, танків, ПТРК та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 31 снаряд.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

"Через російську агресію 1 людина дістала поранення", - зазначив Прокудін.

Нагадаємо

У ніч на 19 липня російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Зокрема, атакувала Житомирську область дронами-камікадзе типу Shahed, під удар потрапив об'єкт інфраструктури і приватні домогосподарства.

Українські Національні Новини

Війна