armiya-rf-za-dobu-obstrilyala-12-naselenikh-punktiv-v-donetskiy-oblasti-ye-zagibli-ta-poraneni

За добу окупанти обстріляли 12 населених пунктів Донеччини: є загиблі та поранені

 • 121413 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Російські окупанти за добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області – є загиблі та поранені. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Національної поліції.

Цитата

"Донеччина: за добу росіяни обстріляли 12 населених пунктів – є вбиті та поранені мирні жителі. Руйнувань зазнали 26 цивільних об’єктів - житлові будинки, дві школи, завод, аміакопровод, критична інфраструктура. Поліцейські задокументували наслідки воєнних злочинів рф", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Як зазначили, російські війська завдали ударів по таких населених пунктах – Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Миколаївка, Слов’янськ, Нью-Йорк, Очеретине, Орлівка, Неліпівка, Нетайлове, Травневе, Закотне.

В поліції підтвердили, що ворог обстріляв Донецьку область з авіації, артилерії, танків та стрілецької зброї. Вранці окупанти завдали авіаудару по центру Слов’янська, є загиблі та травмовані.

На місцях обстрілів працювали поліцейські. Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

Російські загарбники вночі завдали ракетного удару по Слов'янську Донецької області, є жертви. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП