armiya-rf-zaznaye-nadzvichayno-velikikh-vtrat-ale-diti-rosiyskoyi-eliti-ne-strazhdayut-britanska-rozvidka

Армія рф зазнає надзвичайно великих втрат, але діти російської еліти не страждають - британська розвідка

 • 625886 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Армія росії зазнає надзвичайно великих втрат в Україні, але це майже не стосується москви та санкт-петербурга, дітей російської еліти проблема обходить боком. Про це ідеться у звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"У той час, коли росія продовжує зазнавати надзвичайно великих втрат, наслідки різко різняться в різних регіонах росії. Пропорційно до чисельності населення найбагатші міста москва та санкт-петербург залишилися відносно неушкодженими. Особливо це стосується родин еліти країни", - вказують британські розвідники.

Деталі

У МО Британії наводять приклад щодо російських високопосадовців, які були сфотографовані в перших двох рядах аудиторії під час звернення президента путіна до нації 21 лютого. "Відомо, що в жодного з них діти не служать в армії", - зауважується у звіті.

Тим часом, за даними британської розвідки, "у багатьох східних регіонах рівень смертності у відсотках від населення, імовірно, у 30+ разів вищий, ніж у москві". Місцями етнічні меншини, як повідомляється, зазнають найбільшого удару; в Астрахані приблизно 75% втрат припадає на казахську та татарську меншини.

"У той час, коли міноборони росії намагається вирішити проблему постійного дефіциту бойового особового складу, ізолювання більш заможних і впливових верств російського суспільства, швидше за все, залишиться головним завданням", - хахначають британські розвідники.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 159 090 осіб.

Українські Національні Новини

Війна