armiya-rf-zdiysnila-novi-smertonosni-obstrili-kharkivschini-4-zagiblikh-sered-yakikh-ditina

Армія рф здійснила нові смертоносні обстріли Харківщини: 4 загиблих, серед яких дитина

 • 184374 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. російська армія обстріляла Київський район Харкова та область. Зокрема, у Харкові обійшлося без жертв, а в регіоні - 4 загиблих. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова в Telegram. 

Деталі

Протягом минулої доби окупанти обстріляли Київський район Харкова. Постраждалих немає. Також масовано обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони області.

Цитата

"Внаслідок цих обстрілів загинуло 4 цивільних. У Золочеві загинула жінка, в Іванівці Ізюмського району – 12-річний хлопчик. У селі Шестакове Чугуївського району - 2 загиблих. Поранення отримали загалом 7 цивільних", - йдеться в повідомленні.

За словами Синєгубова, ворог зосереджений на обороні та намагається утримати свої позиції.

"На Ізюмському напрямку російські окупанти перегруповуються та готуються до нових спроб наступу. Наші захисники тримають позиції та завдають ворогу втрат. Минулої доби ЗСУ збили російський гелікоптер Ка-52 "Алігатор", - розповів він.

Нагадаємо 

В Індустріальному районі Харкова рятувальники дістали чотирьох загиблих з-під завалів будинку, який обстріляли російські окупанти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП