armiyu-ssha-zbirayutsya-odyagti-v-uniformu-drugoyi-svitovoyi-viyni

Армію США збираються одягти в уніформу Другої світової війни

 • 19475 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У 2018-му році армія США може повернутись до уніформи часів Другої світової війни, яка стане повсякденною службовою формою усіх солдатів, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

"Так звана рожево-зелена уніформа використовувалась у добу Другої світової війни. Офіцери армії США носили рожево-зелену уніформу з початку 1930-х і до 1950-х років. Її вважають найкращою парадною уніформою в історії армії США. Вона виготовлятиметься з високоякісної матерії та підганятиметься під кожного окремого солдата, а її головною характеристикою є класичний, перевірений часом крій. На цьому проекті будуть вперше у США використані нові еконологічні процеси виробництва тканин", - повідомили в армії США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еволюцію уніформи стюардес за 100 років відтворили у двохвилинному ролику

Рушійною силою повернення до класичного зразка став головний сержант армії США Деніел Дейлі (головний сержант армії США - спеціальний керівний ранг даного роду військ - ред.), який вважає, що ця уніформа поєднає нинішніх військовослужбовців армії США з її історією. За результатами спеціального опитування, понад 70% солдатів підтримують ідею повернення до цієї історичної уніформи.

Протягом 2018 року, на основі дослідження реакції військових та громадськості на презентаційних демонстраціях нової-старої уніформи, буде ухвалено кінцеве рішення щодо використання рожево-зеленої уніформи.

Another opportunity to share our proposed “Pinks & Greens” uniform prototypes with our leaders, members of #Congress & their staffs. #ArmyStrong @RepPaulCook pic.twitter.com/37BScSVMnB

— Daniel A. Dailey (@15thSMA) 15 ноября 2017 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу