arsenal-zavdav-porazki-chelsi-v-londonskomu-derbi

"Арсенал" завдав поразки "Челсі" в лондонському дербі

 • 7294 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Матчем лондонських "Арсенала" та "Челсі" підбіг до завершення перший змагальний день 23-го туру АПЛ. Про це повідомляє кореспондент УНН.

У матчі, в якому "Челсі" мав можливість фактично відчепити "Арсенал" від боротьби за місце в четвірці (за потрапляння в ЛЧ), "каноніри" повністю перевершили свого суперника.

На 14-й хвилині Бельєрін низом відправив м'яч з правого флангу на ближній кут воротарського. Там Ляказетт обробив передачу, на крок наблизився до воріт і потужним ударом з-під Алонсо забив снаряд у ближню дев'ятку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-футболіст "Шахтаря" приніс "Челсі" перемогу у поєдинку АПЛ

На 39-й хвилині "сині" відбилися після подачі стандарту з правого флангу. М'яч на лінії штрафного підібрав Сократіс, який зовнішньою стороною стопи вирізав передачу на лінію воротарського. Звідти Косельни в оточенні 5 захисників плечем по неймовірній траєкторії переправив снаряд у дев'ятку воріт Кепи та встановив фінальний рахунок – 2:0.

В турнірній таблиці боротьба за четвірку кращих загострилася. "Челсі" поки займає 4-те місце – 47 очок, але всього на три пункти від "синіх" відстають "каноніри" та "Манчестер Юнайтед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" оформив трансфер півзахисника "Борусії"

До вашої уваги результати деяких інших матчів 23-го туру:
"Вулверхемптон" – "Лестер" 4:3
"Борнмут" – "Вест Хем" 2:0
"Ньюкасл" – "Кардіфф" 3:0
"Маутгемптон" – "Евертон" 2:1
"Уотфорд" – "Бернлі" 0:0.

Як повідомляв УНН, у 22-му турі Англійської Прем'єр-ліги "Вест Хем" Андрія Ярмоленка вдома зіграв проти лондонського "Арсеналу".

Українські Національні Новини

Спорт