artylerysty-natshvardii-vykonaly-maizhe-1300-vohnevykh-zavdan-vrazheno-bilsh-nizh-30-pozytsii-protyvnyka

Артилеристи Нацгвардії виконали майже 1300 вогневих завдань, вражено більш ніж 30 позицій противника

 • 21651 переглядiв

Цього тижня артилерія Національної гвардії України виконала майже 1300 вогневих завдань, знищила понад 30 ворожих позицій, знешкодила техніку та особовий склад противника на південному напрямку.

Підрозділи Національної гвардії ефективно працюють,  знешкоджуючи техніку і особовий склад противника. Відповідно до цього, головна увага, - це забезпечення бригад, батальйонних і ротних груп НГУ, а також підрозділів спеціального призначення на лінії фронту; зокрема засобами радіоелектронної боротьби, безпілотними літальними апаратами.

Про це повідомляє УНН, із посиланням на Telegram командувача Національної гвардії України Олександра Півненка.

Цього тижня відвідав окремі підрозділи Національної гвардії, які виконують завдання на південному напрямку (..) заслухав доповіді про оперативну обстановку та характер дій противника в операційних районах та відносно наших займаних позицій

- розповів Півненко.

Деталі

Зазначається, що протягом тижня артилеристами НГУ виконано майже 1300 вогневих завдань, знешкоджено техніку і особовий склад противника. Йдеться саме про військові сили рф, які намагалися здійснювати спроби штурму, завдавали обстрілів по позиціях.

Загалом по лінії фронту ними виявлено та нанесено ураження по більш як 30 бліндажах та місцях скупчення особового складу, подавлено спроби штурмів

- повідомив Півненко.

Командувач НГУ зауважив, що головна увага приділяється питанню забезпечення бригад, батальйонних і ротних груп, підрозділів спеціального призначення, які залучені до відсічі збройної агресії ворога безпосередньо по лінії фронту.

Також він вказав про забезпечення засобами радіоелектронної боротьби, безпілотними літальними апаратами і, відповідно, посилення наших підрозділів системами РЕБ, фортифікаційне укріплення позицій.

Нагадаємо

Російські окупанти останнім часом почали більше застосовувати саме колісну техніку. Зокрема, на південних напрямках спостерігається використання ворогом багі, квадроциклів. Про це повідомив речник Національної гвардії України Руслан Музичук в ефірі телемарафону.

"Під загрозою не лише Україна, а й Молдова": Зеленський на Ставці повідомив, що вночі цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС29.03.24, 15:24 • [views_0]