ataka-rf-po-enerhetytsi-odesy-30-bereznia-zavdala-zbytkiv-na-16-mln-hrn-derzhekoinspektsiia

Атака рф по енергетиці Одеси 30 березня завдала збитків на 1,6 млн грн - Держекоінспекція

 • 26941 переглядiв

Російські обстріли 30 березня завдали збитків на 1,6 мільйона гривень після того, як згоріло 77 тонн нафтопродуктів на енергетичних об'єктах в Одеській області.

1,6 млн грн - збиток, завданий атмосферному повітрю після того, як 30 березня чергової атаки зазнала енергетична інфраструктура Одещини. Тоді спалахнули споруди, що зберігали 77 тонн нафтопродуктів. Матеріальну шкоду від цього російського обстрілу для довкілля підрахували у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу, передає УНН.

30 березня чергової атаки зазнала енергетична інфраструктура Одещини. Внаслідок обстрілів горіли будівлі та споруди на загальній площі 400 квадратних метрів, та 77 тонн нафтопродуктів (трансформаторної олії). Через горіння до атмосферного повітря потрапило майже 266 тонн діоксиду вуглецю. Державними інспекторами здійснений розрахунок шкоди, завданої атмосферному повітрю – 1,6 млн грн.

- повідомили у відомстві

Деталі

Інформацію про завдану екології шкоду передали до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю в результаті збройної агресії.

Ракетний обстріл Одеси 15 березня завдав збитків на 600 млн грн 08.04.24, 18:05 • [views_0]

Нагадаємо

За підрахунками Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, удар безпілотника по 9-поверховому будинку в Одесі 2 березня завдав шкоди навколишньому середовищу майже на 500 мільйонів гривень, забруднивши 5 000 квадратних метрів землі металевими уламками та будівельним сміттям.