avakov-pokhvaliv-lyudey-yaki-mensh-nizh-za-dobu-pribrali-zavali-bilya-mostu-na-prikarpatti

Аваков похвалив людей, які менш ніж за добу прибрали завали біля мосту на Прикарпатті

 • 14022 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков похвалив людей, які оперативно розчистили місце завалу, який виник через негоду, під мостом на Прикарпатті. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

“Фото 1 — завалений деревиною потічок під мостом у Ланчині на Прикарпатті. Велика вода знесла з гір гілки, листя і, на жаль, сміття. Це заблокувало річку і вода розтеклася по берегах. Фото 2 — результати роботи рятувальників та місцевих мешканців менш ніж за добу. Люди, ви — неймовірні”, — написав Аваков.

Нагадаємо, як повідомив Аваков, негода на заході України зруйнувала 117 км автодоріг та підтопила 285 населених пунктів.

Додамо, через паводки та затоплення у низці західних областей України на ранок п'ятниці евакуйовано та відселено 900 людей.

Фото 1 - завалений деревиною потічок під мостом у Ланчині на Прикарпатті. Велика вода знесла з гір гілки, листя і, на жаль, сміття.Це заблокувало річку і вода розтіклася по берегах.Фото 2 -результати роботи рятувальників та місцевих мешканців менш ніж за добу. Люди,ви-неймовірні! pic.twitter.com/Yx9gfL3y9V

— Arsen Avakov (@AvakovArsen) June 26, 2020

Українські Національні Новини

Суспільство