avakov-pripustiv-scho-vin-ne-chort-a-yangol

Аваков припустив, що він не "чорт", а "янгол"

 • 16502 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в інтерв’ю ТСН відповів на провокаційне запитання: “Аваков — чорт?”, передає УНН.

Цитата

На запитання ведучої міністр відповів зустрічним запитанням: "Може Аваков - янгол, що терпить це все, у тому числі таке ставлення?"

"У мене така робота, яка вимагає іноді бути твердим, іноді ліричним, іноді людяним, а часто жорстким. І коли на нас наїжджають, або несправедливо критикують, і хтось закипає останніми словами, я їх збираю і кажу: "Хлопці, не цукрові, не розтане, ви знаєте на яку роботу прийшли, робіть свою справу, потім розберемося". Роби, що повинен і будь що буде - мій принцип", - заявив він.

Що було раніше

4 березня 2020 року Верховна Рада України відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука і його уряд, на зміну прийшов новий Кабмін.

Одним з небагатьох міністрів, які зберегли свій пост, став глава МВС Арсен Аваков. Загалом міністр перебуває у кріслі вже більше семи років.

За час на службі, проти Авакова у різні роки проходили серії протестів громадських активістів. Одним з гасел на таких акціях було "Аваков - чорт".

Як повідомляв УНН, раніше глава МВС заявив, що крісло прем'єр-міністра йому не пропонували.

Українські Національні Новини

Політика