avakov-prozvituvav-u-vr-schodo-situatsiyi-u-novikh-sanzharakh

Аваков прозвітував у ВР щодо ситуації у Нових Санжарах

 • 16044 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прозвітував на позачерговому засіданні ВР щодо ситуації у селищі Нові Санжари та розповів про завершення обсервації українців, передає кореспондент УНН.

“Завтра ми відкриваємо двері медичного центру в Нових Санжарах. Після обсервації наші громадяни нарешті завершать свою складну подорож додому. Це знакова подія для нас, для всієї держави та МВС взагалі”, - сказав Аваков.

Також він наголосив, що інцидент 20 лютого показав не тільки схильність наших громадян піддаватися впливу провокацій, але і спроможність підрозділів МВС діяти ефективно, злагоджено, рішуче та поважаючи права громадян.

“Із гордістю доповідаю - під час сутичок жодного потерпілого серед цивільних. На жаль, постраждало 9 правоохоронців, один і досі в лікарні з важкими пораненнями. У МВС і надалі готові забезпечувати карантинні умови для недопущення розповсюдження коронавірусу в Україні”, - наголосив Аваков.

Нагадаємо, за інформацією МОЗ, у четвер о 12:00 закінчується термін обсервації у "Нових Санжарах" людей, яких було евакуйовано з Уханю. Обсервовані і персонал не мають випадків інфікування або навіть підозр на новий коронавірус.

Українські Національні Новини

Політика