avakov-surkovu-ukrayina-zhive-nezalezhno-vid-uyavlennya-pro-neyi-vidstavnogo-shovinista

Аваков - Суркову: Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста

 • 13134 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у відповідь на коментарі про Україну колишнього радника президента РФ Владислава Суркова заявив, що Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста. Про це голова МВС написав у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Сурков - зі своїми перлами про Україну - виглядає, як закомплексований "стратег", що думає про себе більше, ніж варто - як та шавка, яка намагається гавкати на слона, відчуваючи в цьому свою велич. Не галасуйте, пане. Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста", - написав Аваков.

Раніше в одному з інтерв'ю колишній радник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков заявив, що вважає, що "України немає", водночас про Президента Володимира Зеленського він заявив, що в останнього "легкість незвичайна в думках".

Нагадаємо, Путін указом звільнив Суркова у середині лютого.

Сурков - со своими перлами о Украине - выглядит, как закомплексованный "стратег", мнящий о себе больше, чем стоит - как та шавка, пытающаяся гавкать на слона, чувствуя в этом свое величие. Не шумите, сударь.
Украина живет вне зависимости представления о ней отставного шовиниста.

— Arsen Avakov (@AvakovArsen) February 26, 2020

Українські Національні Новини

Політика