avakov-z-kitayu-do-ukrayini-pribulo-7-tisyach-lyudey-z-nikh-zhodnogo-zarazhenogo

Аваков: з Китаю до України прибуло 7 тисяч людей, з них - жодного зараженого

 • 20267 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Крім евакуації, з Китаю в Україну прибуло сім тисяч людей і ні у одного із них не було виявлено нового короновірусу. Про це сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков журналістам в Нових Санжарах, передає кореспондент УНН.

"Люди, які приїхали - повністю здорові, вони пройшли 10-денний карантин вдома. Все одно їх перевірили, трьох відсікли", - сказав міністр.

За його словами, до Франції приїхали 500 осіб, з них ні один не інфікувався.

"Ми страхуємося, коли це робимо. В Україну приїхали самотужки, різними шляхами, без ось цієї ситуації, сім тисяч чоловік. Жодного випадку немає. Перевіряли всього трьох - двох у Миколаєві, і одного - у Києві. Немає. Трьох, яких висадили з літака у Китаї, зараз перевірили китайці - немає", - заявив Аваков.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть знаходитися на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавської області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри. 

Як повідомлялося в УНН, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

Українські Національні Новини

Суспільство