avakov-zdiysniv-vizit-u-rayon-provedennya-oos

Аваков здійснив візит у район проведення ООС

 • 13871 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Сьогодні в районі проведення операції Об’єднаних сил міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом із командувачем Національної гвардії України генерал-лейтенантом Миколою Баланом і заступником командувача ОС з питань застосування сил та засобів НГУ вручили державні нагороди 19 гвардійцям. Про це інформує пресслужба МВС України, передає УНН.

Повідомляється, що нагороди отримали військові правоохоронці, які проходять службу в 12-ій бригаді оперативного призначення НГУ імені Дмитра Вишневецького та у 15-му Слов’янському полку НГУ.

Трьох гвардійців відзначили іменною вогнепальною зброєю, двох – почесними грамотами Кабінету Міністрів України, одного – грамотою Верховної Ради України. Також гвардійці отримали відомчі заохочувальні відзнаки МВС: нагрудні знаки "За відвагу в службі", "За відзнаку в службі" та подяки.

"Війна вимагає від військових самовідданості, професіоналізму та готовності до виконання завдань за призначенням. Іноді, ціною власного життя! Рівень довіри до НГУ – 60%, тож несіть гідно цю відповідальність! Ми обов’язково переможемо!", – зазначив Аваков.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" полковнику поліції Сергію Губанову, який загинув, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України.

Українські Національні Новини

Політика