avariyi-na-obyektakh-gazpromu-pochastishali-vdvichi

Аварії на об'єктах "Газпрому" почастішали вдвічі

 • 8895 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Аварії на магістральних об'єктах російського монополіста "Газпром" почастішали вдвічі. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву "Нафтогазу України" у Facebook. 

"Російський монополіст так захопився будівництвом потоків, що повністю занедбав газотранспортну систему у себе вдома. На старі, піввікові труби махнули рукою", - зазначають у "Нафтогазі".

Повідомляється, що у 2018 на об'єктах "Газпрому" відбулось 8 аварій, що підтвердив Ростехнагляд. Протягом року у різних регіонах Росії палали та проривалися газопроводи, одного разу пошкодив трубу екскаватор.

"Українська газова інфраструктура створювалась у ті ж часи, що і російська. Але завдяки регулярним профілактичним та діагностичним роботам її надійність знаходиться на значно вищому рівні", - підкреслює "Нафтогаз".

Нагадаємо, міністр енергетики Росії Олександр Новак заявив, що Росія готова забезпечити поставку газу до Європи навіть в тому випадку, якщо до кінця 2019 року Москві і Києву не вдасться досягти домовленостей щодо транзиту російського газу

Українські Національні Новини

Економіка