aviakatastrofa-v-indoneziyi-eksperti-zavantazhili-dani-z-bortovogo-reyestratora

Авіакатастрофа в Індонезії: експерти завантажили дані з бортового реєстратора

 • 11710 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Індонезійські слідчі успішно завантажили інформацію з реєстратора польотних даних (FDR) літака Sriwijaya Air, який впав у море на минулому тижні. Про це пише агентство Reuters, передає УНН.

"Реєстратор" має 330 параметрів, і всі вони знаходяться у хорошому стані", - йдеться у заяві Національного комітету з безпеки на транспорті (KNKT) з посиланням на наявні дані", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що параметри - це посилання на кількість даних, записаних з різних систем літака, включаючи траєкторію польоту, швидкість, потужність двигуна і конфігурації закрилків.

Літак авіакомпанії Sriwijaya Air 9 січня вилетів з Джакарти до міста Понтіанак (адміністративний центр провінції Західний Калімантан), на його борту знаходилися 62 людини.

Нагадаємо, група водолазів підняла з дна Яванского моря "чорну скриньку" літака індонезійського Boeing 737-524.

Через кілька хвилин після вильоту літак впав у море у районі архіпелагу Серібу. Представники національного пошуково-рятувального агентства повідомили, що наземні служби не отримували ніяких аварійних сигналів жодного літака, який перебував у їхньої зоні відповідальності.

За даними авіаційного порталу FlightRadar, протягом перших хвилин після зльоту лайнер набирав висоту, однак потім, після позначки у 3,3 тис. метрів, протягом хвилини знизився на 3 тис. метрів.

Українські Національні Новини

Новини Світу