aviatsiya-zsu-vrazila-chotiri-rayoni-zoseredzhennya-viyskovikh-rf-ta-oporniy-punkt-vtrati-utochnyuyutsya

Авіація ЗСУ вразила чотири райони зосередження військових рф та опорний пункт: втрати уточнюються

 • 236828 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Протягом поточної доби авіація Сил оборони уразила чотири райони зосередження живої сили та військової техніки противника і один опорний пункт, передає УНН із посиланням на повідомлення Генштабу.

Деталі

За даними Генштабу, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів, завдавши їм втрат, в районах населених пунктів Весела Долина, Бахмут, Зайцеве, Авдіївка та Новомихайлівка.

Протягом поточної доби авіація Сил оборони уразила 4 райони зосередження живої сили та військової техніки противника і 1 опорний пункт. Втрати ворога уточнюються.

Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили літак Су-24, дві крилаті ракети та один БпЛА окупантів.

Ракетні війська і артилерія продовжують нищити ворога. У результаті вогневого ураження по станції розвантаження було зірвано поповнення російських окупаційних військ резервами. Крім того, в зону ураження потрапили 2 райони зосередження живої сили та бойової техніки російських окупантів. Втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо

З початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили вже приблизно 54 050 окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі