aviatsiya-zsu-zavdala-19-udariv-po-rayonakh-zoseredzhennya-rosiyan-genshtab-1

Авіація ЗСУ завдала 19 ударів по районах зосередження росіян - Генштаб

 • 262873 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Українська авіація за добу завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Авіація сил оборони за минулу добу завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Було знищено 6 ударних та 4 розвідувальних БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 5 пунктів управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 зенітно-ракетних комплекси, 8 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та ще 2 важливих об’єкти противника", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

 В Генштабі додали, що протягом минулої доби ворог завдав 7 ракетних, 2 з яких - по мирному місту Умань та 43 авіаційних удари, здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Є постраждалі серед цивільних людей.

Нагадаємо

Окупанти вчора завдали удару по Україні.

Зокрема, ворог атакував Черкаську область. Внаслідок обстрілу, вісім осіб було поранено. Як повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, двоє з поранених людей перебувають у важкому стані.

Українські Національні Новини

Війна